13:10 / 13.12.2019 Политика

Політологи підтримують створення нової партії “Національна платформа”

Один з відомих українських блогерів і політологів Дмитро Марунич у фейсбук-пабліку підтримав створення нової політичної партії “Національна платформа”. Політична сила пропонує реалізувати програму економічного протекціонізму - новий “Український шлях”, відмовитися нарешті від диктату зовнішніх гравців, таких як МВФ.  

“Натхненник нового проекту - відомий політолог Катерина Одарченко, яка має значний досвід партійного будівництва. В команді - економіст Юрій Гаврилечко, підприємець Тимур Чмерук, юрист Сергій Клєц, академік Юрий Сенюк. Декого з них знаю особисто” - зазначає Марунич.

На його думку, завдяки тому, що партія зі старту серйозно підходить до процесу розбудови і збирає на свою підтримку підписи в більшості великих міст України, політична сила спиратиметься на дієздатні структури і на реальну підтримку людей на місцях. Зважаючи на це “Національна платформа” має високі шанси стати реальною партією, а не політичною силою “на папері”.

Нагадаємо, що політична партія “Національна платформа” була створена під час установчого зїзду 10 жовтня 2019 року. Основна мета її створення -  трансформація держави та поступовий перехід від кризового етапу до динамічного розвитку України на засадах рівноправності і партнерства.  Приєднатися до лав партії або надати підтримку для її розвитку можна, відвідавши офіційну сторінку партії: https://platforma.in.ua/join