16:25 / 08.03.2024 Киев

У Києві чоловік викрав гроші з лікарні, які збирали на операцію дитини

8 березня правоохоронці затримали киянина викрав рюкзак з особистими речами медсестри та 10 тисячами гривень, які призначались її дитині на операцію. Про це повідомляє Поліція Києва.

"До чергової частини Шевченківського управління надійшло повідомлення від працівниці медичного закладу про те, що невідомий з її кабінету викрав рюкзак з грішми, а саме – десятьма тисячами гривень, які вона збирала своїй дитині на операцію. На місце прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала факт крадіжки", – зазначається у повідомленні.

Як розповів слідчий Шевченківського управління поліції Альберт Сардарян, зловмисник після скоєння кримінального правопорушення переховувався від правоохоронців декілька днів. Чоловіка затримали у Солом’янському районі.

Зазначається, що раніше він був судимий за скоєння аналогічного злочину.

Йому повідомили підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу — крадіжка в умовах воєнного стану. Киянину загрожує до 8 років позбавлення волі.

BAGNET нагадує, що вчора, 7 березня, правоохоронці викрили шахрайку з Кривого Рогу, яка збирала гроші на автомобілі для військових та лікування важкопоранених, однак витрачала їх для гри в онлайн-казино.

Підготував: Сергій Дага