13:34 / 30.03.2015 Наука и техника

На початку квітня в Києві пройде форум інноваційних технологій InnoTech Ukraine

З 9 по 11 квітня в Києві пройде перший український форум інноваційних технологій InnoTech Ukraine, який об'єднає на однму майданчику сучасні технології для визначення перспектив їх розвитку в Україні.

InnoTech Ukraine - це 3 дні, 5 різних напрямків і декілька форматів заходи: виставкова зона і конференції, speed dealing, воркшопи та майстер-класи.

Які тематики охоплює InnoTech Ukraine:

• 3D printing (3D-технології);
• Robotics (побутові роботи, персональні роботи, роботи телеприсутності, промислові роботи, роботи для забезпечення безпеки, сервісні роботи, дрони);
• Smart technologies (wearable-технології, AR, smart energy, сonnected cars, Інтернет речей, софт, мобільні додатки);
• Helth care (m-health, робототехніка в медицині, генна інженерія, lifestyle & sport, smart food);
• Education (e-learning, smart education, робототехніка в освіті, мобільні додатки, віртуальна реальність та симулятори, інноваційні бібліотеки).

Тепер детально про програму для В2В-аудиторії.

Перші два дні форуму - 9 і 10 квітня - будуть днями для представників бізнесу. До участі вже запрошені інвестиційні та венчурні фонди, бізнес-акселератори та інкубатори для стартап-проектів, а також споживачі продукції і всі ті, хто зацікавлений у застосуванні нових сучасних технологій у своєму бізнесі. Протягом цих двох днів пройде 5 конференцій по заданих тематик, які зберуть більше 50 професійних спікерів. Також працюватиме виставкові зали.

Конференція Robotics (9 квітня)
У цій секції, природно, ми поговоримо про можливості сучасної робототехніки, яку можна використовувати в різних галузях. Обговоримо розвиток цього напрямку в Україні, поговоримо про перспективи і технологічних стартапах.

Конференція 3D-printing (9 квітня)
Зустріч, присвячена одному з найбільш революційних винаходів сучасності - 3D-друку, напевно зацікавить багатьох. На ній будуть обговорювати теми, що стосуються розвитку 3D-принтинга в Україні і можливостей, які тривимірна друк відкриває для бізнесу.

Конференція Health care (9 квітня)
Медицина майбутнього - реальність, яка буде представлена на майданчику Health care. Поговоримо про актуальні проблеми індустрії та їх технологічних рішеннях.

Конференція Smart technologies (10 квітня)
У цій секції ми будемо говорити про можливості індустрії розумних технологій і про те, які перспективи вони несуть кожному з нас. Не випустимо і шанс провести грамотний аналіз останніх технологічних досягнень.

Конференція Education (10 квітня)
Вас чекають успішні проекти, приклади впровадження різних платформ в освітні процеси, розумні технології та нові рішення. Обговоримо останні тренди і можливості цієї індустрії.

Також 9 квітня в рамках InnoTech Ukraine пройде Speed dealing - професійний майданчик для побудови ефективного діалогу між розробниками стартап-проектів і потенційними інвесторами у форматі швидких тет-а-тет зустрічей. Мета - допомогти новим продуктам, концепціям і стартапам вийти на ринок і знайти інвесторів. Природно, що на цьому майданчику будуть презентовані розробки, які представляють одну з п'яти вищезазначених секцій.

Заключний день форуму - 11 квітня - відкриє двері для всіх бажаючих. Програма третього дня припускає цікаві формати заходів для В2С-аудиторії.

Більш докладно ознайомитися з інформацією про захід ви можете на офіційному сайті форуму InnoTech Ukraine.