14:12 / 24.04.2024 Шоу-биз

Злата Огнєвіч намагалася накласти на себе руки

Фото: Злата Огнєвіч/Instagram

Певица Злата Огнєвіч зізналася, що намагалася накласти на себе руки. Про це вона сказала в інтервʼю "Слава +", повідомляють рodrobnosti.

Це було у 2015 році. Тоді вона випила надмірну кількість транквілізаторів. Все через душевний біль, з яким не могла впоратись.

– Це важка тема. Я не можу розповідати повністю, що конкретно сталося і що було причиною. Причина була, в тому числі в людині… Коли приходить людина до думки про самогубство, це не відбувається в один день, до цього призводить спочатку легка депресія, потім – важкий психологічний стан. Я була як нульова система, яка відчувала, що я вмираю. І мені мозок подав ідею, що це єдиний шлях позбутися мук душі. Тригером стали певні обставини в моєму житті, – сказала Огнєвіч. 

Водночас артистка підкреслила, що зараз би ніколи цього не зробила, бо тепер усвідомлює цінність життя. Вона підкреслила, що вже пропрацьовувала цю тему з психотерапевтом.

– Це великий душевний біль і я не могла впоратися. Це була не я… Зараз я б ніколи цього не зробила. Тригером послужила людина, – додала Злата Огнєвіч.

Підготував: Сергій Дага