13:15 / 04.03.2024 Шоу-биз

Президентка "Міс Всесвіт Україна" розповіла, чому Україна взяла участь у конкурсі з росіянками

Фото: Мілена Мельничук/Instagram

Нещодавно учасниця "Міс Європа-2024", житомирянка Мілена Мельничук шокувала України заявами про цькування та образи на конкурсі, в якому також брала участь росіянка.

Президентка "Міс Всесвіт Україна" Анна Філімонова, в етері "КИЇВ24", розповіла про доцільність участі українок в конкурсах краси разом з учасницями з російської федерації

"Багато конкурсів краси, зокрема "Міс Всесвіт", як би ми цього не хотіли, не виключають кандидатку з росії як учасницю конкурсу. Як пояснюють нам, вони мають надати слово кожній дівчині. І що нібито конкурси краси не пов’язані з політикою, з поточною ситуацією", – розвопівла Філімонова.

За її словами, Україна має вибір: або відмовитися від участі, тому що там є учасниця від рф, або йти й здобувати перемогу.

"Тому два роки тому, коли почалася війна, у нас був шок: чи ми відмовляємося від участі, або беремо участь і перемагаємо. Ми особисто обрали другий концепт. На росію ми не звертаємо увагу, у нас свої цілі, задачі, ми повинні бути рупором", – додала Філімонова.

Підготував: Сергій Дага