11:21 / 10.02.2023 Шоу-биз

Limp Bizkit випустила кліп з deepfake-образами Зеленського, Путіна, Байдена та Сі

Фото: скріншот відео

Американський ню-метал гурт Limp Bizkit опублікував кліп на пісню Out Of Style, яка входить до шостого студійного альбому американського рок-гурту 2021 року. Учасники колективу постають у відео у deepfake-образах (фейкові образи, створені з використанням штучного інтелекту) світових лідерів.

Роль президента рф володимира путіна зіграв фронтмен Фред Дерст, решта учасників групи виступила в образах президента України Володимира Зеленського, президента США Джо Байдена, голови Китаю Сі Цзіньпіна та лідера КНДР Кім Чен Ина.

За тим, як група в образі світових лідерів грає на своїх інструментах у гаражі, спостерігає людина, яка зображує Тома Круза, який зіграв у серії фільмів "Місія нездійсненна". Він у фартуху Woodstock смажить сосиски, а наприкінці кліпу викладає з них знак пацифіка.

Пісня Out Of Style починається зі слів: "Ми не можемо змінити минуле, але ми можемо почати сьогодні, щоб покращити завтрашній день". Також у композиції є слова: "Ми маємо бути в одній команді".

Фред Дерст раніше перебував під українськими санкціями за те, що у 2015 році висловив бажання отримати російський паспорт і зізнався у планах пожити в окупованому Криму. Сам вокаліст зазначав, що Ксенія Берязєва - на той момент його дружина - була кримчанкою.

Підготував: Сергій Дага