07:52 / 08.07.2022 Шоу-биз

Голлівудська зірка спродюсувала емоційний фільм про Харків

Фото: Кейт Бланшетт/GettyImages/Global Images Ukraine

Голлівудська акторка та посол доброї волі ООН Кейт Бланшетт спродюсувала документальний фільм Ukraine: Life Under Attack, у якому показаний Харків під час російського вторгнення, повідомляють Podrobnosti. 

Над документальний фільмом про Харків під час вторгнення росії Кейт Бланшетт працювала разом з ексредактором британського телеканалу Channel 4 News Бенджаміном де Піром.

У стрічці Ukraine: Life Under Attack ("Україна: життя під ударом"), хронометражем 47 хвилин показаний Харків під час повномасштабного вторгнення рф до України. Головними героями картини стали пожежник Роман та парамедикині Тетяна та Ірина, які продовжили працювати у зоні бойових дій.

"Ось який вигляд має життя тих, хто потрапив під перехресний вогонь путінської війни проти України", - йдеться у підписі під трейлером стрічки.

У фільмі війна у Харкові показана очима його мешканців. Тут присутні кадри зруйнованих житлових будинків, а також життя харків'ян в умовах війни. Приміром, у стрічці показана маленька дівчинка, яка продовжує навчатися у бомбосховищі.

Кейт Бланшетт озвучила фільм, розповівши історію битви за місто.

Підготував: Сергій Дага