16:06 / 07.07.2022 Пресс-релизы

Годинники Garmin – для любителів активного відпочинку та професійних спортсменів

Годинники Garmin настільки варіативні, що робити вибір завжди важко. В Секунда можна отримати корисну консультацію з приводу того, як обрати найкращий аксесуар. Слід визначитись, для яких спортивних занять годинник потрібен - велосипедні поїздки, плавання, спортзал? Частота тренувань також має значення. Шанувальники туризму, мандрівок, полювання чи риболовлі будуть вдячні за аксесуар, здатний зберігати маршрути, пункти на ньому та працювати з навігацією чи картами.

Годинники Garmin роблять життя у місті більш комфортним: безконтактна оплата, музичний плеєр, перегляд повідомлень на екрані, без діставання смартфону. Ну і головне питання: скільки готові витратити на придбання бажаного гаджету? Чим більше опцій, чим дорожчі матеріали використовуються при виробництві девайсу, тим він дорожчий.

Годинники Garmin – вибір від бюджетних до преміум-версій

Усі моделі Garmin можна розділити на 3 цінові категорії:

1.Нижній рівень.

2.Середній рівень.

3.Преміум-сегмент.

До бюджетних моделей можна прирахувати фітнес-браслети та годинники з обмеженим функціоналом. Їх можуть рекомендувати тим, хто бігає 3 рази на тиждень по 5-10 км, та має необхідність контролювати свої пробіжки, потрібні оплата Garmin Pay, музичний плеєр, розумні повідомлення з телефону та датчик насиченості киснем крові.

Моделі середньої цінової категорії мають більше датчиків, більш досконалу комплектацію, а також підтримують роботу кардіоремінців.

Загалом різні моделі годинників бренду Garmin відрізняються за:

· розміром;

· внутрішніми датчиками;

· ємністю акумулятора;

· шириною ремінця;

· спортивними та туристичними опціями.

Якщо потрібні універсальні годинники для занять спортом, туристичних походів та життєдіяльності у місті, можна обрати серію Fenix Pro у версіях 6S, 6, 6X. Годинник Fenix 6S чудово підійде для спортсменів з вузькими зап’ястками та дівчат. Моделі Fenix 6 і 6X подобаються багатьом за гарну ємність акумулятора, великий екран та зовнішній вигляд. У всіх версіях передбачені запис маршрутів та точок, з картами і навігацією.

Тим, хто серйозно займається бігом, на порталі secunda.com.ua можуть порадити Forerunner 945, 745 або їх варіації. Вони маленькі та мають потрібний набір опцій для бігунів.

Дайверам будуть доречні модель Descent МК2. Варіації Venu, Venu Sq, Vivoactive 4 – універсальні, мають контрастний екран, надають можливість роботи з тачскріном. Instinct та Instinct Solar дешевші, але обмежені навігацією, записом маршрутів і точок.

MARQ - преміум-серія. Така модель приваблює, перш за все, дизайном. Але функціонал також заслуговує на увагу: пам'ять 32Гб, водонепроникність, сапфірове скло та титановий корпус. На такому склі не так швидко з’являються подряпини чи потертості. Годинник треба добряче вдарити, щоб розбити. Титановий корпус взагалі не потребує реклами. Титан вдвічі міцніше за алюміній та вдвічі легше за сталь. Стійкий до корозії, навіть за несприятливих умов для інших металів та матеріалів.

На сайті secunda.com.ua можна обрати різні моделі годинників Garmin – від бюджетних, з обмеженим набором функцій до преміум-версій з подекуди унікальними опціями та властивостями.