09:34 / 29.12.2023 Киев

Кличко: "У Києві під завалами складу перебувають троє людей" (відео)

Фото: Наслідки удару по Києву

Під завалами пошкодженого уламками ракети складського приміщення в Шевченківському районі орієнтовно перебуває троє людей. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Трьох людей дістали. Пошуково-рятувальна операція триває",  повідомив Віталій Кличко.

Наразі 7 госпіталізованих у столиці. 5 із них - у Шевченківському районі. Медики працюють на місці виклику. Поліція виклала фото.

"У Подільському районі горить склад на площі орієнтовно 3000 м². Багато поранених, кількість уточнюється", – повідомляє КМВА. 

УСвятошинському районі зафіксовано загоряння житлового незаселеного багатоповерхового будинку. На іншій локації є загорання трьох припаркованих автомобілів. Обидві пожежі ліквідовано. Виявлено одного потерпілого.

В Шевченківському районі, попередньо, є пошкодження житлового будинку. Загорання на території гаражів ліквідовано. Також зафіксована пожежа на території складських приміщень і на нежитловій забудові. Попередньо, виявлено 6-ть постраждалих.

Також виявлено загорання в недобудованому бізнес-центрі.

"У Дарницькому районі, на території приватного сектора зафіксовано пошкодження будинку без займання. Інформація щодо потерпілих з`ясовується", – повідомляє КМВА.

Підготував: Сергій Дага