07:32 / 05.11.2023 Киев

У центрі столиці сталася стрілянина в готелі: поліція розповіла деталі

Ілюстративне фото з відкритих джерел

У суботу, 4 листопада, у Києві на Печерську уродженець Одещини у готелі вистрілив з травматичної зброї в іншого чоловіка, зловмисника затримано, повідомила поліція Києва.

На вулиці Еспланадній мешканцями готелю розпочався конфлікт.

Начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва повідомив, що інцидент трапився на першому поверсі готелю між компанією осіб та невідомим.

У ході словесного конфлікту порушник дістав зброю і вистрілив у одного із чоловіків, внаслідок чого потерпілий отримав поранення в ногу. Після скоєного, зловмисник відразу втік з місця події на автомобілі, тож у столиці було введено спеціальну  операцію поліції  та всі наряди поліції орієнтовані на розшук даного авто.

Протягом години правоохоронці затримали чоловіка на вулиці Михайла Бойчука. Ним виявився уродженець Одещини, 1990 року народження.

Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час обшуку авто слідчі вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину – травматичний пістолет.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення порушнику про підозру у скоєнні злочину за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Фігуранту загрожує до семи років увʼязнення.

Підготував: Сергій Дага