17:28 / 04.05.2024 Происшествия

Директора Адміністрації річкових портів затримали на хабарі

Фото: Олександр Козловський (праворуч)

Керівника державного підприємства Адміністрація річкових портів" затримали на хабарі. Про це повідомило Міністерство інфраструктури, якому підпорядковується Адміністрація.

"За інформацією правоохоронних органів вчора був затриманий керівник ДП "Адміністрації річкових портів" на отримані неправомірної вигоди в розмірі 8500 доларів за укладання договору з експлуатації гідротехнічних споруд (причалів) в Київській області для організації місць відпочинку та розміщення малих архітектурних форм.

Керівник отримав підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання обрання запобіжного заходу", - йдеться у дописі.

Міністерство підкреслює нульову толерантність до корупції посадових осіб, зацікавлене у обʼєктивному розслідуванні та всіляко сприяє правоохоронним органам у встановлені істини.

Директором Адміністрації річкових портів є Олександр Козловський. Він очолює підприємство з 10 липня 2020 року.

Адміністрація річкових портів - єдине підприємство державної форми власності в сфері річкового транспорту, яке виконує роботи такого напряму: пасажирські та вантажні перевезення, інфраструктурні об'єкти.

Підготував: Сергій Дага