12:18 / 08.03.2024 Происшествия

На Закарпатті лікар ґвалтував пацієнтів, коли ті були під дією препаратів

Фото: Юрій Ковач/t.me/VGlagola

Лікар Іршавської лікарні ґвалтував своїх пацієнтів, чоловіків, коли вони були під дією медикаментів. Все це жахливе дійство він знімав на телефон, на якому знайшли більше сотні подібних фото і відео. Про це розповів закарпатський журналіст Віталій Глагола у Telegram.

"Лікар Іршавської лікарні, Ковач Юрій Степанович, на робочому місці надавав своїм пацієнтам препарати від яких вони або втрачали свідомість, або не могли зрозуміти, що відбувається навкруги", – повідомляє Глагола.

За словами журналіста, під час дії подібного препарату Юрій Ковач здійснював дії сексуального характеру стосовно пацієнта, які він фільмував на камеру власного телефону.

Під час процесуальних дій у нього знайшли декілька сотень інтимних фото та відео пацієнтів. Також, якщо жертва сексуального насильства телефонувала йому, то в нього на заставці з’являлося фото жертви інтимного характеру, яку він робив раніше.

Тільки за січень лікар зробив 260 фотографій сексуальної наруги над пацієнтами.

Зазначається, медика "застукав" під час одного із таких вчинків колега. Після цього зловмисника було звільнено з лікарні. Інший місцевий журналіст Роман Келемен зазначає, що багато хто з колективу знав про такі дії свого колеги.

Правоохоронці повідомили, що фігуранту наразі повідомлено про підозру. Йому загрожує позбавлення волі до семи років.

Раніше BAGNET повідомляв, що нещодавно на Київщині батько зайшов до кімнати 9-річної доньки та користуючись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, зґвалтував її. Крім того, чоловік вчинив насильницькі дії сексуального характеру. За клопотанням прокуратури обвинувачений перебуває під вартою.

Підготував: Сергій Дага