19:50 / 18.10.2023 Происшествия

Наречена з тортом не має ніякого відношення до ДБР, - коментар

Фото: Lviv.Media

Можливо, весілля з тортом, яке здивувало всю країну, влаштували багаті родичі наречених, бо ті, самі не заробили собі на те все, так прокоментували скандальне весілля у ДБР.

«Не варто пов’язувати лакшерівесілля з колишньою роботою молодят. Це - питання статків їхньої родини та громадянського сумління під час війни», - зазначила радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян.

Вона зауважила, що проведення коштовного весілля під час війни - це питання громадянського сумління, але деякі медіа для збільшення переглядів опускають важливі відомості, аби додати скандальності новині.

«В історії з гучним весіллям у Львові ключовим фактом є те, що наречена - це колишня працівниця Теруправління ДБР у Львові. Вона наказом була звільнена з ДБР вже майже два роки тому. Тому ДБР не може нести й не несе жодної юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки», - заявила радниця з комунікацій.

Вона нагадал, що інформаційна безпека є невідмінною складовою загальної безпеки країни.

«Ми живемо в шаленому інформаційному потоці, в який затягується дезінформація, ІПСО, перекручені факти. ДБР закликає українців довіряти лише офіційним джерелам інформації і якщо новина містить сумнівні факти - обов’язково звертатися до першоджерела», - заявила Сапьян.

Як відомо, 7-8 жовтня, у Львові експрокурор та колишня співробітниця ДБР святкували своє пишне весілля, де було понад 1000 гостей, їх розважали українські артисти - Олександр Пономарьов, Оля Полякова та Дзідзьо. Ведучим був Григорій Решетник. Раніше Багнет розповідав, про скандал і коментар українських артистів після весілля.

Підготувала: Ніна Петрович