01:29 / 30.07.2023 Происшествия

Ворог наступає на кількох напрямках

На основних напрямках, де тривають важкі бої, протягом осатнньої доби відбулося 24 бойових зіткнення, інформує Генштаб у вечірньому зведенні.

Зокрема, ЗСУ відбили атаки ворога районах Новоєгорівки та Білогорівки на лиманському напрямку. Також окупанти атакували в районі Авдіївки та Мар'їнки. Артиилерійських та міноментних обстрілів зазнали низки анаселених пунктів на куп'янському, шахтарському, бахмутському напрямках.

Загалом ворог завдав 5 ракетних, 19 авіаційних ударів та здійснив 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Водночас авіація сил оборони за добу завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також нашими захисниками було знищено один розвідувальний БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили один артилерійський засіб на вогневій позиції, одну станцію радіоелектронної боротьби, а також один район зосередження особового складу противника.

Підготувала: Ніна Петрович