16:38 / 02.10.2022 Происшествия

Мітинг під Києвом "проти війни" бійці ЗСУ вважають кремлівською провокацією

Ілюстративне фото з відкритих джерел
Боєць підрозділу спецпризначення з позивним «Єгор» повідомив: «Вчора верталися зі Сходу до Києва на ротацію. Зупинились у Василькові на каву. І тут, у центрі Василькова, побачили натовп, що складався з бабусь, громадян з ознаками тривалої алкогольної залежності, неповнолітніх і, найголовніше (!), хлопців спортивної статури (приблизно 20 штук).
 
Перед натовпом істерично кричав якійсь недорозвинений дистрофік, зовні схожий на кремлівського пропагандона Охлобистіна. Як стало відомо потім, васильківського охлабистіна звати Діма Приходько!
 
Ми підійшли до нього і запитали: що відбувається?? Приходько, побачивши нас, почав вибачатися, просив не на камеру і сказав нам, що якийсь мешканець Василькова, за національністю - вірмен, дав йому 300 доларів за організацію «мітингу». Далі, він й нам запропонував гроші!! Сказав, що за ним стоять «впливові сили», які можуть дати фінанси і нам - тільки щоб ми не повідомляли про те що побачили!
 
Мене і хлопців обурила така нікчемна «пропозиці» і ми нагадали Приходьку маршрут "руZzкого ваєннава карабля". 
 
Потім до нас підійшов індивід, який назвався «лідером атовців Василькова», однак на запитання про його місце перебування в АТО нічого не зміг відповісти! Тітушка. Його звати Сергієм Бірюковим.
 
До того ж, сьогодні мені написали, що цей «атовець» переховується від мобілізації !!
 
Далі зустрівся ще один індивід: Богдан Корчинський, організатор цього «мітингу». Цей персонаж - підложка колишнього нардепа-ляшковця ради-кала Ігоря Мосійчука.
 
І, на довершення наших вражень, - жінка передпенсійного віку, з російським паспортом!! Вона збирала «масовку» для цього шабашу! Оплату проводив загадковий вірмен з Василькова! Він пообіцяв їй 100 доларів за організацію масовки в 50 рил з оплатою 300 грн на кожну мордяку!
 
Ми поїхали до Києва. 
 
І от сьогодні - повідомили друзі: відео з Василькова вже показують в російських Telegram-каналах під назвою «Мітинг проти війни під Києвом»!!!!! Ніби як на противагу відео про спротив кремляді у Дагестані !!
 
Постають питання:
  1. Що відбувається??!!! Чому біля Києва відбуваються проплачені мітинги? Чому продажні груповоди та тітушки-бройлери досі не мобілізовані??
  2. Відверта фсбешна провокація біля Києва! (в якій приймають участь збанкрутілі політичні проститутки, невстановлені вірмени та професійні організатори платних мітингів з російськими паспортами!!) Біля Києва. Під час військового стану. Проплачений «мітинг». Вигідний кремлядського режиму!! У нас є відповідні служби??? СБУ! Ви взагалі існуєте??