12:12 / 18.05.2019 Общество

Людмила Русаліна: "Жінки це натхнення та рушійна сила процвітання країни"

16 травня в м. Черкаси, за підтримки Благодійного фонду «Разом» Людмили Русаліної, відбувся фантастичний форум «Impact woman’s».

Захід був наповнений жіночою енергетикою, розумом та красою.  В межах заходу обговорювали важливі питання щодо впливу жінок на майбутнє та розвиток цього самого майбутнього. Успішні, впливові, завзяті та щирі, об’єднавшись, зможуть досягти найвищих цілей та реалізувати найамбітніші проекти майбутнього.

Успішна бізнес-вумен, меценатка,  мати п’ятьох дітей Людмила Русаліна, в своїй промові зазначила: «Саме українки, на сьогоднішній день, поєднують у собі ніжність та силу, розум та красу. Жінки це натхнення та рушійна сила на шляху до процвітання країни. Мій перший заклик до вас: продовжуйте ставити амбітні цілі та високі стандарти задля сприяння та впливу на реалізації реформ та щасливого, розвиненого майбутнього нашої країни. Використовуйте свій надзвичайно цінний досвід та високий рівень відповідальності, щоб розширювати можливості для молоді та допомогти їм повірити в те, що вони можуть жити та творити на своїй рідній землі. Гуртуйтеся, об’єднуйтеся та співпрацюйте задля впливу на майбутнє країни, просуваючи права людини, гідність та толерантність.  І, зауважу, для того, щоб громадське суспільство процвітало та стабільно розвивалось, необхідною умовою є інноваційні методи та підходи в реалізації будь-яких проектів, реформ, ініціатив».