21:24 / 14.01.2017 Пресс-релизы

Ресторанна галерея «Буль з Гаком» привітно відкриває обійми для своїх відвідувачів

«Буль з Гаком» – ідеальне місце для енергійного сніданку, ситного бізнес-ланчу й пізньої вечері, ділової зустрічі й романтичного побачення, тихого сімейного відпочинку й навіть гучного бенкету!

Це справжній рай як для любителів смачно попоїсти, так і для поціновувачів вишуканих французьких вин та унікального пива.

Свій ранок можна розпочати саме тут – і тоді чашечка запашної кави та гарного настрою будуть з вами увесь день. Смачненькі млинці або шарлотка створять чудовий сніданковий дует з оригінальним трав’яним чаєм. В обідню пору вам засмакує поживний бізнес-ланч. Адже «Буль з Гаком» пам’ятає: «Від гарного обіду й вечеря буде». Величезний вибір страв – від справжнього українського борщу до ситних вареничків з картоплею – не лише тішитиме ваше око, а й подарує повну насолоду вашому шлунку.

Коли завітаєте до «Буль з Гаком» ще й на вечерю, скуштуєте щось надособливе – наші віртуозні кухарі задовольнять навіть найвибагливіші смаки. Та неповторність закладу ще й у тому, що вам подадуть вишукане нефільтроване та фільтроване пиво з власної пивоварні на основі лікувальної розторопші.

Приходьте – вас очікує справжнє гастрономічне свято в ресторанній галереї «Буль з Гаком»!

Надзвичайна мистецька атмосфера приємно здивує й найвимогливіших естетів. Адже тут гармонійно поєднано шик класичного ресторану та затишок сучасного лаунж-простору. У галереї зігрівають справжні каміни, вогонь яких заспокоює та збуджує водночас, романтизує та дарує втіху. Жива фортепіанна музика створить чудовий настрій та супроводжуватиме під час бенкетування.

Якщо Вам потрібно посмакувати гарними стравами на самоті – «Буль з гаком» ідеальне місце повністю поринути в себе. Шукаєте романтичне місце для двох – атмосфера ресторанної галереї стане для вас незабутнім острівком кохання та ніжності. Сюди можна забігти й з друзями – подивитися футбольні матчі, потеревенити за келишком пива, а також відсвяткувати дні народження та корпоративи.

Ресторанна галерея «Буль з Гаком» з радістю чекає на вас у самому серці Києва – на Подолі!