20:41 / 23.10.2020 Политика

Розглянуто окремі питання діяльності Суворівської районної у місті Одесі ТВК

Під час засідання Комісія розглянула окремі питання діяльності Суворівської районної у місті Одесі територіальної виборчої комісії Одеського району Одеської області.

Зокрема, до Комісії надійшла заява Одеської обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ", у якій йшлося про невиконання вказаною комісією судового рішення, яке набрало законної сили, щодо формування складу відповідних дільничних виборчих комісій.

Проаналізувавши наявні документи та інші матеріали, Комісія звернула увагу Суворівської районної у місті Одесі ТВК на необхідність невідкладно привести свою діяльність у відповідність із вимогами виборчого законодавства та з урахуванням рішень судів, що набрали законної сили. А також – на недопущення порушення прав виборців, кандидатів, місцевих організацій політичних партій – субʼєктів виборчого процесу.

Разом з тим увагу членів Суворівської районної у місті Одесі ТВК звернуто на необхідність неухильного дотримання вимог Виборчого кодексу України під час виконання своїх повноважень.

Про це BAGNET дізнався з повідомлення відділу взаємодії зі ЗМІ Секретаріату ЦВК.