15:23 / 02.10.2020 Политика

Ганна Іщенко: для нас немає заборонених тем або "неважливих" проблем

Кандидат до Київради від партії «Слуга народу» Ганна Іщенко повідомила, що на одній із її зустрічей з виборцями у Печерському районі з’явився працівник посольства США в Україні, який проживає в цьому районі та цікавиться перебігом місцевих виборів.

Про це вона написала на своїй офіційній сторінці.

«Говорили досить довго і про важливість підготовки до таких зустрічей з виборцями, про сприйняття кандидатами проблем виборців та їхні пропозиції щодо розв'язання цих проблем. Взагалі, проблематика наших місцевих виборів виходить далеко за межі нашого району. Цей важливий процес викликає зацікавленість у представників різних країн», – зазначила Ганна Іщенко.
До речі, як виявилося, громадянин США, з яким спілкувались Ганна Іщенко та її представники, кожного разу приходить на зустрічі з кандидатами, але при цьому української не знає. Тому розмова перейшла на англійську і це не збентежило інших учасників розмови, які також активно включилися в дискусію, висували свої пропозиції та ставили конкретні питання. «Тобто ніякого мовного бар'єра не було і це дуже тішить», – відзначила Ганна Іщенко.

«Наша команда готова до таких дискусій, готова отримувати новий досвід та ділитися своїм, шукати спільні розв'язання багатьох питань. Для нас немає заборонених тем або «неважливих» проблем», – резюмувала кандидат.