16:48 / 12.08.2015 Мир

Біля берегів Австралії спіймали 6-метрового морського хижака

У соціальних мережах з'явилися світлини із зображенням рекордної за розмірами тигрової акули, яку вполювали біля берегів Австралії.

Про це повідомляє The Daily Mail. Як зазначається, знімки із 6-метровою акулою виклав на своїй сторінці у Facebook Джеф Брукс. Відомо, що її вполювали біля берегів Австралії, де останнім часом акули кілька разів нападали на людей, передає 5 канал.

Проте після великої кількості репостів фотографій із зображенням хижака, австралійський рибалка на ім'я Меттью заявив, що саме він вполював цю акулу. За словами чоловіка, він намагався упіймати рибу-молот, проте акула напала на неї. Він також додав, що величезний хижак був чи не найменшим із тих, яких він побачив біля місця риболовлі. Меттью пояснив, що фотографії, які розповсюджуються в соцмережах, були зроблені задля ідентифікації акули, оскільки він не знав, до якого виду вона належить.

"Я був єдиним, хто зробив цю світлину і єдиним, хто впіймав цю рибину", - сказав він. Рибалка розповів, що віддав акулу на ринок, а собі залишив як трофей лише щелепи своєї здобичі.