06:36 / 15.03.2024 Мир

РДК вимагає від губернаторів Курської та Бєлгородської областей не перешкоджати евакуації

Фото: РДК

Російській добровольчий корпус (РДК) закликають губернаторів Курської та Бєлгородської областей не заважати евакуації місцевого населення і припинити виконання наказів кремля, які вони вважають злочинними. Про це повідомляє РДК.

За їхніми словами, звільнення російських регіонів від кремлівського терористичного режиму триває в цей момент, і саме зараз по путінських військах у Бєлгородській та Курській областях наносяться масовані удари.

"Ми закликаємо уповноважених осіб цих областей, насамперед губернатора Курської області Романа Старовойта та губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова, негайно оголосити евакуацію з усієї території вищезгаданих областей і без зволікання евакуювати цивільних. І мирні жителі не повинні страждати від війни, бойових дій будуть на совісті Старовойта та Гладкова", - йдеться у заяві.

Добровольці також вимагають від губернаторів припинити виконання злочинних наказів кремлівського режиму та не заважати евакуації мирних громадян із зони бойових дій, які вже вирішили залишити свої будинки та рятувати життя своїх сімей.

Підготував: Сергій Дага