22:02 / 21.10.2023 Мир

Прем’єрка Італії кинула свого партнера після 10 років стосунків

Фото: Джорджія Мелоні/Getty Images

Прем'єр-міністерка Італії Джорджія Мелоні порвала зі своїм партнером журналістом Андреа Джамбруно. Це сталося після його скандальних висловлювань про зґвалтування, повідомляє Reuters.

"Мої стосунки з Андреа Джамбруно, які тривали майже 10 років, закінчуються. Наші шляхи поступово розійшлися, і настав час визнати це",  – повідомила Мелоні.

Розрив стався в той час, коли прем’єр-міністерка відзначає свій перший рік на чолі правого коаліційного уряду, який вважає традиційну сім’ю одним із пріоритетів своєї політики.

Прем’єрка заявила, що не відвертатиме уваги на труднощі в особистому житті, сказавши, що "всі ті, хто сподівався послабити мене, завдавши удару вдома", не матимуть успіху.

Так, у серпні тележурналіста Андреа Джамбруно широко критикували за коментарі, які багато хто сприйняв як звинувачення жертви після справи про групове зґвалтування.

Після цього Мелоні заявила журналістам, що її не можна засуджувати за висловлювання партнера, і в майбутньому вона не відповідатиме на запитання про його поведінку.

BAGNET нагадує, 5 жовтня президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем’єр-міністеркою Італії Джорджією Мелоні. Він поінформував її про перебіг українського контрнаступу, який триває на півдні України. Він також розповів про нагальні безпекові потреби України, зокрема про необхідність посилення протиповітряної оборони.

Підготував: Сергій Дага