14:31 / 11.05.2023 Мир

Експрем’єрка Фінляндії Санна Марін розлучається після 19 років спільного життя

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Експрем’єрка Фінляндії Санна Марін розлучається зі своїм чоловіком після 19 років стосунків. Про це політична діячка написала у своєму Instagram, передають Fakty.com.ua.

Марін розлучається з колишнім спортсменом і підприємцем Маркусом Райкконеном – за майже 20 років стосунків у них народилася донька Емма Амалія Марін, якій уже п’ять років.

Примітно, що пара почала зустрічатися, коли їм було по 18 років, а офіційно одружилися вони тільки три роки тому – 2020 року.

Своїм шанувальникам в Instagram Санна заявила, що вони з Маркусом розходяться в добрих відносинах, і будуть далі виховувати Емму з любов’ю. Чиновниця і підприємець й надалі будуть найкращими друзями та проводитимуть час разом.

"Ми разом подали на розлучення і вдячні за 19 років стосунків і за нашу улюблену доньку. Але ми все ще найкращі друзі та люблячі батьки, тож плануємо проводити час разом, як сім’я", – заявила Марін.

Експрем’єрка Фінляндії додала, що більше коментувати рішення не буде, закликавши поважати її конфіденційність.

BAGNET нагадує, що 37-річна Марін очолила уряд Фінляндії 2019 року – тоді вона стала наймолодшою прем’єркою у світі. 6 квітня 2023 року вона подала у відставку, але запам’яталася світові завдяки вступу країни до НАТО та підтримці України в умовах війни. Санна також приїжджала до Києва, й надавала озброєння для наших захисників.

Підготував: Сергій Дага