18:50 / 03.11.2019 Наука и техника

В мережі знайшли новий логотип браузера Edge від Microsoft

Microsoft випустила браузер Edge в 2015 році, його логотип дуже сильно нагадує значок Internet Explorer. Компанія працює над новою версією свого браузера на основі Chromium і планує оновити його іконку.

Новий значок був виявлений в прихованій міні-грі про серфінг. Знайти її було не так-то просто. Користувачам довелося розгадувати різні головоломки від Microsoft, щоб отримати доступ до пасхалки з останньої версії Edge. По завершенню гри браузер демонструє оновлений логотип, повідомляє ua-rating.org.

Джерело фото: theverge.com

Дизайнери нового значка надихалися океанськими хвилями, але не дивлячись на це, він все ще нагадує букву «E». Очевидно, що Microsoft намагається всіма силами абстрагуватися від Internet Explorer, але, ймовірно, компанія просто намагається привести всі значки своїх додатків до єдиного стилю.

Нагадаємо, нещодавно були оновлені логотипи додатків пакета Office, в тому числі Word, Excel, OneNote, Outlook та інші.

Варто відзначити, що Edge на базі Chromium досі в стадії бета-тестування і поки невідомо, коли відбудеться публічний запуск готової версії. Як повідомляє сайт The Verge, конференція Microsoft Ignite для розробників починається 4 листопада і це може стати ідеальним місцем для офіційного запуску браузера, який являє собою новий підхід компанії до інтернет-серфінгу.