18:05 / 20.10.2015 Наука и техника

Нова Volvo V90 "засвітилася" до прем'єри (ФОТО)

Останнім часом одним із важливих джерел інформації про автомобільні новинки стали виробники масштабних моделей. Черговою жертвою моделістів знову стала компанія Volvo, яка замовила у відомої французької компанії Norev партію з 2000 дилерських моделей в масштабі 1/43. Хтось із підприємливих працівників фабрики Norev в Китаї передав інтернет-порталу Car News China фотографії універсала Volvo V90 задовго до появи офіційної інформації про машину.

Раніше Car News China вже використовувала інсайдерську інформацію від працівників підприємства Norev, які розсекретили зменшені копії флагманського седана Volvo S90 і першого позашляховика Bentley – Bentayga. Седна S90 і універсал V90 замінять моделі в модельній гамі Volvo колишні S80 і V70 відповідно.

Очікується, що седан дебютує на листопадовому автошоу в Лос-Анджелесі, а універсал представлять на одному зі світових автошоу в наступному році. Обидві моделі будуть використовувати модульну платформу SPA, яка вже застосовується на позашляховик XC90 другого покоління. Передбачається, що від нього ж обидві моделі отримають силові агрегати, що включають чотирициліндрові турбовані мотори, а також гібридну силову установку потужністю 400 к. с.

 

ТЭГИ: