14:12 / 01.01.2024 Наука и техника

Samsung анонсувала розумний 4-дверний холодильник з рецептами

Фото: Flex 2024 з AI Family Hub+

Компанія Samsung анонсувала новий розумний холодильник 2024 Bespoke 4-Door Flex Refrigerator with AI Family Hub+, який пропонуватиме власникам рецепти на основі наявних у холодильнику продуктів, повідомляють рodrobnosti. 

4-дверний холодильник Flex 2024 з AI Family Hub+ оснащений безліччю інноваційних технологій. Однією з вражаючих нових функцій є AI Vision Inside, яка використовує інтелектуальну внутрішню камеру, яка може розпізнавати предмети, які розміщуються в холодильник і виймаються з нього.

Крім того, він оснащений технологією Vision AI, яка може ідентифікувати до 33 різних найменувань свіжих продуктів на основі наперед визначеного набору навчальних даних, що включає приблизно один мільйон фотографій продуктів.

Холодильник не бачитиме дати кінця терміну придатності - це доведеться вбивати вручну. Після закінчення терміну придатності додаток надсилатиме повідомлення.

На 32-дюймовий сенсорний екран холодильника можна буде вивести зображення зі смартфонів Galaxy, а також запустити YouTube або TikTok.

Функцію рецептів можна налаштувати так, що вона пропонуватиме приготувати лише безлактозні, безглютенові, а також веганські страви.

Це не перший розумний холодильник від Samsung, однак вперше акцент зроблено на функціях штучного інтелекту.

Підготував: Сергій Дага