01:05 / 18.01.2022 Наука и техника

Механіки відтворили і випробували культовий автомобіль з GTA - Ramp Buggy (відео)

У GTA Online вистачає незвичайних машин, які встигли стати культовими серед гравців. Одна з них має незабутній зовнішній вигляд і називається Ramp Buggy. Користувачі люблять сідати за кермо цього автомобіля та влаштовувати хаос на вулицях Лос-Сантоса. Популярність транспорту надихнула авторів YouTube-каналу Burning Wrenches на незвичайний проект. Ентузіасти вирішили відтворити Ramp Buggy насправді і нещодавно продемонстрували результат своєї роботи, повідомляє unian.net.

Автомеханіки поставили за мету реалізувати точну копію машини. Головні особливості цієї техніки – плоска передня частина під кутом близько 45 градусів та низька посадка. Завдяки їм Ramp Buggy може підсікати та перевертати інші транспортні засоби. Ентузіасти з Burning Wrenches врахували незвичайну конструкцію автомобіля та втілили її в реальності. Їхня Ramp Buggy теж здатна перекидати інші машини набік. Це довів тест, який є у ролику нижче.

Щодо створення автомобіля, то механікам довелося самостійно придумати креслення, підібрати деталі та зварити каркас. Процес вийшов трудомістким, тому що аналогів у Ramp Buggy немає. Проте результат стояв усіх зусиль, адже машина справді вражає.

 

Подготовил: Сергей Дага