19:50 / 15.08.2021 Наука и техника

Samsung збільшила кількість смартфонів, які можна обміняти на новенький Galaxy Z Fold3 або Galaxy Z Flip3

Компанія Samsung змінила політику, яка дозволяє обміняти старі пристрої на нові з доплатою. Після запуску нових складних пристроїв Galaxy, компанія Samsung збільшила до чотирьох кількість пристроїв, які ви можете обміняти з доплатою на Galaxy Z Fold3 або Galaxy Z Flip3, повідомляє itsider.com.ua.

Це відмінна пропозиція для тих, хто хоче позбутися старих непотрібних смартфонів. Варто зазначити, що можливість обміняти чотири смартфони діє тільки на нові Galaxy Z Fold3 і Z Flip3. Зараз пропозиція доступна при попередньому замовленні телефонів, повідомляє itsider.com.ua.

При цьому Samsung встановлює максимальний ліміт компенсації за чотирма смартфонам: для Galaxy Z Fold 3 користувачі можуть отримати знижку в розмірі до 800 доларів, в той час, як ті, хто попередньо замовляє Z Flip 3, можуть отримати компенсацію до 650 доларів США.

Samsung також оголосила, що покупці можуть приносити не тільки смартфони, але також планшети або розумні годинники. Крім цього, Samsung також пропонує миттєву заміну до 200 і 150 доларів на аксесуари для Galaxy Z Fold3 і Z Flip3 відповідно.

За словами представників Samsung, Galaxy Z Fold3 має великий дисплей і ідеальний форм-фактор для установки камери під дисплеєм, в той час, як якісні селфі – більш важливий аспект повсякденного життя потенційних користувачів Galaxy Z Flip 3.