07:54 / 09.12.2017 Спорт

Київській обласній федерації футболу – 20 років!

Минуло вже 20 років, як футбольна спільнота Київщини самоорганізувалася та створила власну офіційну структуру. Нею стала Київська обласна федерація футболу, яка вчора, 8 грудня святкувала 20 років.

На святкування 20-літнього ювілею в залу чемпіонів головної арени країни, «Олімпійський» з’їхалася футбольна спільнота Київщини: футболісти, тренери, футбольні функціонери, представники громадських організацій та інші причетні до розвитку футбольної Київщини.

З вітальним словом виступив голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, зокрема наголосивши: «Єдине, що має робити влада для нації, це… робити її щасливою. А влада Київської області в світлі сьогоднішнього свята для того, щоб робити людей щасливими та здоровими, розвиватиме улюблений вид спорту – футбол. Наприклад, на наступний рік вже заплановано побудову мінімум семи футбольних полів стандартного розміру».

Під час урочистостей було проведено церемонію нагородження причетних до розвитку футболу Київщини та гідного її представлення на українській та міжнародних аренах. Найкращих з кращих нагородили дипломами та почесними відзнаками Олександр Горган, голова Київської обласної федерації футболу Ярослав Москаленко та віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко.

Відзначити досягнення футбольної Київщини завітали й представники влади, зокрема й начальник управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації Сергій Тимофєєв.

Багато було достойних і цікавих, небайдужих до розквіту футбольної України. Але окремо відзначимо зворушливе тріо, яке нарешті сьогодні стрілося разом – це ветерани Збірної команди школярів Київської області… складу 1976 року.


Автор:
Прес-служба управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації