15:45 / 28.09.2015 Спорт

Зозуля повернеться в загальну групу "Дніпра" в жовтні

Форвард "Дніпра" Роман Зозуля, який відновлюється після серйозної травми, привідкрив завісу в історії зі своїм поверненням. Вже в середині жовтня він планує повернутися в загальну групу. Раніше лікарі прогнозували йому 8 місяців відновлення, але у футболіста хороші шанси раніше завершити реабілітацію.

"Мені теж лікар говорив про вісім місяців, перестрахувався, напевно, назвав термін з запасом. Я тоді одразу йому відповів, що це занадто довго. Взагалі, стандартний період для такого типу травм - шість місяців. У когось виходить одужати раніше, у когось пізніше - все індивідуально. Мої шість місяців закінчуються 1-го листопада.

Лікар хотів витримати цей термін, але, бачачи як добре просувається відновлення, пообіцяв дозволити повернутися в загальну групу на 15 днів раніше. Так що з другої половини жовтня, дай Бог, почну повноцінно тренуватися", - розповів Зозуля в інтерв'ю MatchDay.

Також він сподівається вийти на пару хвилин у матчі за "дубль", але форсувати відновлення не збирається - щоб не з'явилися ускладнення.

Нагадаємо, Зозуля травмувався під час матчу відбору на Євро 2016 проти Іспанії в березні. Він пошкодив передню хрестоподібну зв'язку. 30 квітня Рома переніс операцію.