11:59 / 30.06.2023 Спорт

Даяна Ястремська пройшла до третього раунду кваліфікації Wimbledon

Даяна Ястремська/Ілюстративне фото з відкритих джерел

Сьома ракетка України Даяна Ястремська (№152 WTA) виграла ще один матч на Wimbledon. У другому раунді кваліфікації вона взяла гору над безпрапорною Ерікою Андрєєвою - 6:3; 6:4.

У першому колі Даяна впевнено перемогла 15-ту сіяну Кімберлі Біррел - 6:4; 6:3, повідомляє champion.com.ua.

Катарина Завацька зазнала поразки на старті кваліфікації Wimbledon. Їй не вдалося впоратися з Найктою Бейнс - 6:4; 2:6; 3:6.

Дар’я Снігур не змогла подолати бар’єр першого кола кваліфікації Wimbledon. Вона поступилася другій сіяній Аранчі Рус - 6:7 (1:7); 4:6.

Олексій Крутих, який цього року дебютував на Wimbledon, зазнав поразки на старті кваліфікації. Він поступився третьому сіяному Фабіану Марозжану - 1:6; 6:1; 3:6.

Еліна Світоліна зіграє в основній сітці Wimbledon. Вона отримала вайлдкард від організаторів, оскільки не проходила за рейтингом WTA.

Для участі в основній сітці Wimbledon заявлені п'ять українських тенісисток: крім Світоліної, на турнірі мають зіграти Ангеліна Калініна, Марта Костюк, Леся Цуренко та Катерина Байндль. 

Основна сітка Wimbledon відбудеться з 3 по 16 липня у Лондоні.

Як повідомляв BAGNET, цього року російські та білоруські спортсмени зможуть взяти участь у ньому у нейтральному статусі. Торік російських та білоруських спортсменів не допустили до змагань. 

Підготував: Сергій Дага