18:21 / 04.12.2022 Спорт

Денис Берінчик: "Наразі два пояси прямують до України"

Фото: Queensberry Promotions

Минулої суботи в Лондоні на Тоттенгем Готспур Чемпіон WBO International Денис Берінчик (17-0, 9 КО) одержав впевнену перемогу над досвідченим французом Іваном Менді (47-6-1, 22 КО) одноголосним рішенням суддів, відібравши у суперника титул Чемпіона Європи за версією EBU у легкій вазі. Рахунок суддівських записок: 117-112, 116-112, 116-112.

За даними порталу Compubox Берінчик був більш активним за кількістю ударів, ніж Менді  - 651 - 532 та мав більше влучань - 21 % проти 15 % Менді. 

"Друзі, доброго вечора! Ми з України. Дякую за підтримку та привітання. Наразі два пояси прямують до України", - звернувся до вболівальників Денис Берінчик.

Цього разу Денис виходив у ринг у формі спецпідрозділу ГУР МО "Кракен". Підтримував Дениса цього вечора і Чемпіон IBF, WBA, WBO та IBO Олександр Усик. 

Бій відбувся в андеркарді третього поєдинку між Чемпіоном світу WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі та Дереком Чісорою. Після захисту титулу Ф'юрі звернувся до Олександра Усика у притаманній йому зневажливій манері. Олександр стримано відреагував на провокації Ф'юрі, не промовивши ні слова. 

BAGNET нагадує, що чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик у ніч на 21 серпня у Джидді (Саудівська Аравія) у 12-раундовому поєдинку здолав Ентоні Джошуа.

Після бою 35-річний українець заявив, що завершить кар'єру, якщо не проведе наступного поєдинку проти британця Тайсона Ф'юрі.

Підготував: Сергій Дага