11:40 / 22.04.2022 Спорт

Майк Тайсон побив нахабного пасажира літака (відео)

Фото: Майк Тайсон

Легендарний боксер Майк Тайсон побив пасажира літака, який дошкуляв йому перед зльотом і сміявся над ним зі своїм другом, який знімав те, що відбувається на камеру, пише TMZ.

Відео інциденту зняв одним із пасажирів літака, судячи з усього приятель хулігана. На кадрах помітно, що молодик стояв прямо за кріслом Майка Тайсона і нав'язливо щось пояснював, нахиляючись до голови боксера, розмахуючи рукою і періодично вказуючи пальцем на спортсмена. При цьому він посміювався й оглядався на "оператора".

Якоїсь миті 55-річний боксер не витримав, схопився зі свого місця і завдав кілька ударів по молодику. "Гей, Майку, зупинись, чувак!" - закричав хтось із оточення спортсмена.

На наступному кадрі побитий Джордж корчив сумну пику, але, судячи з усього, почувався непогано.

"Цього хлопця щойно побив Майк Тайсон, - казав його друг, який знімав усе на телефон. - Поверни голову".

Джордж слухняно повертав голову і демонстрував синці на правій скроні.

Інцидент стався перед вильотом із Сан-Франциско до Флориди. Тайсон одразу залишив літак після бійки, а потерпілий отримав допомогу лікарів та звернувся до поліції.

Автор відео заявив, що його приятель лише хотів попросити автограф і не розуміє такої реакції боксера. Однак оточення Тайсона стверджує, що хлопець був п'яний і довго провокував спортсмена.

BAGNET нагадує, Майк Тайсон - абсолютний чемпіон світу у важкій ваговій категорії серед професіоналів (1987-1990), чемпіон світу за версіями WBC (1986-1990, 1996), WBA (1987-1990, 1996) та IBF (1987-199). На професійному рингу провів 58 боїв, у яких здобув 50 перемог (44 - нокаутом) та зазнав 2 поразки. Ще 2 бою були визнані такими, що не відбулися.

Підготував: Сергій Дага