13:08 / 07.07.2016 Общество

Літня лабораторія MYSL-POTOK 2016: чому «ТАК»!

Шанс для тих, хто не мислить життя без танцю!

Літня лабораторія MYSL-POTOK 2016 - це той рідкісний випадок, коли заняття з хореографії від професійних педагогів, провідних солістів театру можна поєднати з відпочинком на природі.
Заняття за спеціально розробленою для Лабораторії програмою проходитимуть з 1-го по 7-ме серпня 2016 року, на курорті Віта Парк Аквадар, Черкаської області.
У програмі лабораторії:
- уроки з класичного танцю;
- майстер-класи Modern;
- стретчинг;
 а також унікальні авторські уроки з аква-балету в басейні, які гарантовано, подарують вам незабутню новизну емоцій і відчуттів.

Кожен напрямок буде насиченим, цікавим, пізнавальним, з особливим підходом від професійних педагогів. Повірте, їм є чим з вами поділитися !!
Ви знайдете не тільки нові знайомства, враження і відчуття, а й колосальний досвід, нові навички в мистецтві хореографії. Поза всяким сумнівом, отримані знання будуть для вас цінним багажем для подальшого зростання і розвитку.

У вільний від занять час, щодня у вашому розпорядженні басейн і сауна. А ще - на території комплексу є озера, рибалка, зоопарк, велосипеди, електросамокати, більярд, кіно, де ви з користю можете провести дозвілля.
Це виняткова можливість підготуватися до нового навчального року, відпочити, отримати заряд нових емоцій, оволодіти новими знаннями та вміннями від професіоналів, а також наповнитися новими ідеями для майбутньої їх реалізації в житті.
І все це в гармонії з природою, на чистому повітрі, далеко від міської суєти, де ніхто і ніщо не буде відволікати, де можна сповна розчинитися в улюбленій справі - у ТАНЦІ!
Запрошуємо до Літньої лабораторії MYSL-POTOK 2016!

Подробиці про умови і реєстрацію за посиланням:

http://www.mysl-potok.com/2016/06/1-7-2016.html

© Anna Krymovskaya​