10:55 / 18.11.2015 Общество

Дмитрий Карп псевдоактивіст.

Я зараз пишу про Дмитра Карпа - координатора і активіста багатьох громадських організацій.

Карпа я знаю давно, але вперше підозри у мене закралися, коли він почав завзято відстоювати позицію ставлениці «Партії Регіонів», уповноваженої з прав людини - Валерії Лутковської, яка вимагала закрити сайт «Миротворець» і притягти до кримінальної відповідальності його творців, повідомляє infokava.com з посиланням на сторінку Фейсбук Ігор Савчук.

Якщо хто не знає, «Миротворець» зібрав найбільшу базу бойовиків їхніх пособників і зрадників. З цієї базі працюють блокпости в АТО, представника МВС, СБУ та Митслужби! За допомогою «миротворців» затримано величезна кількість бойовиків та їхніх пособників! Лутковська, безумовно, виконувала політичне замовлення «регіоналів» і, мабуть, вони вирішили збільшити ефект «замовивши» підтримку з боку громадськості і привернули цього «діяча-активіста». По всій видимості на ринку подібних послуг його добре знають. І він почав активно виконувати політичне замовлення.

З цього моменту я став придивлятися до діяльності Дмитра Карпа, оскільки в ній явно проглядалася антиукраїнська лінія.
Перше, на що я звернув увагу, це партія, в якій Короп балотувався на парламентські вибори 2014 року. Партія - «Громадський Рух України» в якій Дмитро Карп йшов під номером три, а ось другим номером був Жан Новосельцев - скандальний журналіст, що відрізняється поглядами близькими до сепаратистських і працюючий на ахметовському полусепаратистському 17-му каналі.
Новосельцев є близьким другом Анатолія Шарія -ФСБшного провокатора, який в Україні в розшуку, а його діяльність зараз дуже серйозно займається СБУ.
Зв'язок з Новосельцевим досить явно простежується. Наприклад, Дмитро Карп брав участь у «телемості» між Україною і «ДНР" !!! на 17-му каналі, де він спілкувався з терористом Мозговим. Питається навіщо це потрібно? Мабуть, ахметовський канал поступово відбілює бандитів і використовує такі програми і таких «активістів» в цих цілях.
Гидко було спостерігати за тим, як вбивці українців, терористи співали «патріотичні» рашістскі пісні, а Карп у компанії свого друга Новосельцева і Монтян сиділи слухали і брали участь у цьому двогодинному треші ...
Заглянувши в партійні списки, ми бачимо у багатьох членів партії «Громодській Рух України» запис «тимчасово Не працює» в тому числі у Дмитра Карпа. При цьому наш «активіст» їздить на дорогому позашляховику!
Робимо висновок, що мабуть діяльність нашого активіста непогано оплачується. Так за нашими даними для приїзду на акції активістів з інших міст Карп пропонує деяким активістам 3-4 тисячі гривень.
Помоніторивши відкриті джерела знаходимо ще цікаву інформацію. Виявляється, наш «активіст» знаходиться в чорних банківських списках з позначкою «шахрай»!
Це тільки поверхневий аналіз діяльності нашого персонажа, який, я сподіваюся підштовхне багатьох замислитися, що з себе представляє наш «активіст».
далі буде…

пише Ігор Савчук на фейсбук