22:31 / 11.07.2015 Общество

Офіційна заява депутатської групи «ВОЛЯ НАРОДУ» щодо подій у Мукачеві

Сьогодні до спортивного комплексу Антарес у Мукачеві, де знаходиться офіс  депутата фракції «Воля народу» Михайла ЛАНЬО,  прийшли люди, які представилися представниками «Правого сектору»  із проханням допомогти їх побратимам, які повертаються із фронту. Від депутата вони отримали позитивну відповідь і готовність надати відповідну матеріально-технічну допомогу.  Жодних конфліктних акцентів при спілкуванні не виникло. Представники офісу депутата жодним чином не провокували і не мали вогнепальної зброї. Але під час розмови на дворі відбулась провокація - з невідомих причин пролунав постріл і було вбито невідому людину і представники «Правого сектору» терміново поїхали у невідомому напрямку.

 Міліція почала переслідування нападників.  Всі інші події офіційно повідомило МВС у ЗМІ – бандити почали перестрілку із правоохоронцями, у наслідок якої   поранені і вбиті люди.

Всі дії, що були на території  спорткомплексу зафіксовано камерами зовнішнього нагляду і всі відеозаписи будуть терміново передані  МВС та СБУ.

Депутатська група «Воля народу» ОФІЦІЙНО ЗАЯВЛЯЄ, ВСЕ ЩО ВІДБУЛОСЯ У МУКАЧЕВІ -  ЦЕ ЗУХВАЛИЙ НАПАД БАНДИТІВ ПІД ПРИКРИТТЯМ ПАТРІОТИЧНИХ ЛОЗУНГІВ.   КРІМ ТОГО ЦЕ   ЖОРСТКА І НАХАБНА ПРОВОКАЦІЯ, ЯКА СПРЯМОВАНА НА ДЕСТАБІЛІЗАЦІЮ СИТУАЦІЇ НА ЗАКАРПАТТІ  І СПРОБА ЗУХВАЛОГО ПОЛІТИЧНОГО ШАНТАЖУ ТА ТИСКУ  ЦІНОЮ  ЖИТТЯ ЛЮДЕЙ. 

Депутатська група «Воля народу» звертається  до Президента України, Міністра внутрішніх справ , Голови СБУ із вимогою термінового блокування та нейтралізації бандитського угрупування та публічного розслідування даного факту бандитизму!

  

Прес-служба ДГ «ВОЛЯ НАРОДУ»