12:43 / 18.04.2013 Общество

Ляшко – Попову: «Як офіцер КГБ Ви маєте застрелитися!» (ВІДЕО)

17 квітня лідер Радикальної партії, позафракційний народний депутат Олег Ляшко вчергове взяв участь у сесії Київради. Про це політик написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Під час сесії Київради депутати заслуховували звіт голови КМДА - представника Партії регіонів  Олександра Попова. Тож Олег Ляшко вирішив прийти на засідання, послухати Попова і розповісти йому все те, що про нього думають кияни.

«Попов каже – кожен киянин був причетний до стихійного лиха у Києві. Кожен, крім нього. Бо тоді, коли тисячі киян потерпали від стихії, залишилися наодинці зі своїми проблемами, він зі своєю дружною був у Відні. Я не знаю, чим ви там займалися, мабуть по операх ходили чи з підприємцями з зустрічались, чи купували собі нове взуття. Але одне можу сказати 100% - Київ Вас не цікавив», - заявив Ляшко, звертаючись до Попова.

ВІДЕО:  Ляшко до Попова

«Але ви як командир перед атакою, залишили поле бою, залишили напризволяще Київ та киян на одинці зі стихією. Я особисто 5 годин, як і тисячі людей простояв у заторах, кляв вас на чому світ стоїть. А Ви у цей день були у Відні. До речі, тисячі дітей стояли у холодних машинах і автобусах, не маючи можливості зігрітися. Тому мене взагалі дивує, що ви тут стоїте і доповідаєте. Як би у Вас була хоч крапля політичної відповідальності – Ви б подали у відставку. А як офіцер КДБ, Ви повинні були б застрелитись за те, що відбулося в Києві, і за те, як ви на це реагували. Ви продемонстрували абсолютну неспроможність реагувати на надзвичайні ситуації. Ви зрадили Київ і киян, тому повинні подати у відставку», - зазначив лідер Радикальної партії  на сесії у Київраді.

Однак відповісти на запитання народного депутата Попов так і не зміг. Крім того не захотів публічно обговорювати питання наслідків аномального снігопаду в Києві. Сказав лише те, що продовжить розмову з Ляшко іншим разом. Після чого покинув зал засідань.

Слід зазначити, що ніхто з депутатів Верховної Ради, крім Олега Ляшка, так і не знайшов часу прийти і задати запитання столичній владі, хоча звіт Попов відбувався вже після закінчення сесії парламенту. Зокрема, на сесію не прийшов ніхто з 12 народних депутатів, обраних у Києві за мажоритарними округами. 

ТЭГИ: