23:50 / 05.09.2012 Общество

У Ляшка за декларацією «зникли» дружина і дитина (ДОКУМЕНТ)

Олег Ляшко не любить показувати  людям своє справжнє життя. Бо, ті статки, які він має, не сумісні з життям опозиційного політика, яким він хоче здаватися людям. На запитання про особисте життя, він завжди гостро реагує – мовляв, не ваша це справа.

Але ж скільки не бреши, все ж правда колись та й вилізе. Як  кажуть, брехнею світ пройдеш, а назад не вернешся. От і з ним так виходить. Центральна виборча комісія оприлюднила декларації кандидатів, що мають намір балотуватися до Верховної Ради. Серед інших можете на сайті ЦВК побачити і декларацію Олега Ляшка (дивіться копію документа у фоторепортажі). Відкривши її, ви втратите свідомість від здивування!

«Звідки у бідного опозиційного депутата таке багатство?» - перша думка, яка промайне у кожного в голові.

Оце так опозиціонер! Оце так Олежка! Майже вголос пролунала думка присутніх в редакції. Одразу ж почали дивитися декларації інших кандидатів, хто зареєструвався по Бахмацькому округу. З’ясувалося, що Ляшко з усіх 15-ти кандидатів найбагатша людина і це при тому, що і бізнесу він не має!

Пригадуєте, фільм «Золоте теля», де мільйонер Корейко працював бухгалтером та жив на одну зарплату, а награбовані мільйони ховав від людських очей. Оце так і Ляшко за декларацією, живе нібито на одну депутатську зарплату, а насправді, десь ховає мільйони, походження яких дуже сумнівне. Та почнемо оглядини декларації Ляшка з не менш цікавого питання, про яке вже не перший тиждень гуде майже вся преса.

 Ні дружини, ні дитини

Виявляється, згідно з декларацією Олега Ляшка, він не має, а ні дружини, а ні дитини. Отже, нещодавня публікація в газеті «Батьківщини» про те, що Ляшко не має дружини та дитини, чиста правда. 

Можливо, хтось і на далі буде, як той «Хома невіруючий», сумніватися. Але, факти річ уперта. І якщо сам Ляшко не вписує дружину, а тим більше дитину, у власну декларацію, отже їх у нього немає!

Та це ще далеко не все, що приховував Ляшко від людей, які йому вірили і мріяли побачити в ньому справжнього опозиціонера.

 

Дві квартири – три машини

Згідно з тієї ж декларацією, Олег Ляшко має рухомого і нерухомого майна стільки, скільки можна порівняти лише з олігархами. За декларацією на сором’язливого опозиціонера з вилами, він точно не схожий.

Бо у Ляшка дві квартири в центрі Києва. Перша - на 95,5 м2, а от друга – 367,2м2  – площа, як  у квартири Ахметова. Про другу квартиру Ляшка вже ходили чутки, але переконатися в її наявності можна лише зараз. Розкішні апартаменти під чотириста метрів квадратних за оцінками фахівців обійшлися Ляшку не менше, а ніж в 80 мільйонів гривень. А розташована ця величезна квартира в новобудові на печерських пагорбах, як раз напроти Верховної Ради.

Але це далеко не все! Бо в цьому ж будинку у Ляшка є ще й особистий гараж для його автопарку. За декларацією цей гараж має розміри в 127,5 м2. Стало відомо і про те, що сусідами Ляшка в цьому найдорожчому будинку Києва, живе чи не вся сучасна влада з родинами.

Вражає і автопарк «бідного» опозиціонера. У Ляшка за декларацією є три машини – одна крутіше іншої. Отже, надаємо вам їх перелік: «Тойта Прадо» з об’ємом двигуна в 4000 см3, «Мерседес Бенц» найдорожчого представницького класу S з об’ємом двигуна в 5500 см3 та відомий вже широкому загалу найдорожчий в світі позашляховик «Ренж Ровер» з об’ємом двигуна в 5000 см3.

За оцінками спеціалістів, загальна вартість автопарку Олега Ляшка, може сягати 4 мільйонів гривень.

Земля і гроші

Як і в олігархів, у Ляшка є і власна земелька. В декларації її аж 1,25 га. Правда, про місце розташування її, ми поки що не дізналися. Але, може так статися, що потяг Ляшка до розкоші, приведе нас в пошуках його гектарів, до так званої оселі олігархів та чиновників – Конча-Заспі.

Грошей Ляшко теж трохи задекларував. Як він самостійно написав, то отримав в 2011 році – 1 мільйон 145 тис.525 гривень. З яких, 209 тис.518 грн. склала його депутатська зарплатня, 898 тис. 668 грн. від відчуження якогось майна.

Та більш за все вразило те, що незважаючи на свої мільйонні статки, отримані за твердженнями видання „Батьківщина” від його донецьких спонсорів, Ляшко не погребував отримати матеріальну допомогу! За декларацією Ляшка, він взяв в 2011 році у держави матеріальної допомоги 35 тис. 339 грн.

Оце вам і депутат-радикал. Робіть висновки, шановні.

ГО «За Чернігів»