13:50 / 15.01.2024 Общество

Така цінна взаємопідтримка: захисники завітали до маленьких пацієнтів Національного інституту раку

У Науково-клінічному відділі дитячої онкології Національного інституту раку зворушливо привітали пацієнтів із успішно завершеним етапом лікування.

За традицією Генеральна директорка ДНП «Національний інститут раку» Олена Єфіменко вручила Ігорю та Маргаритці медалі від фонду «Запорука» з нагоди успішно проведеної високодозної хіміотерапії та трансплантації стовбурових клітин, повідомляє Lenta.UA.

Трирічна Маргаритка отримала 2 медалі, адже за протоколом їй було проведено 2 елементи високодозної хіміотерапії з трансплантацією стовбурових клітин, які дівчинка пройшла дуже мужньо.

Справжні сюрпризи чекали на Ігоря, якому в період ТКМ виповнилось 14 років. Він отримав свої трофеї - браслет «Азовсталь - United24» від танкіста-«азовця» Олексія з позивним «Oswald».

А оскільки хлопець сам мріє бути танкістом, то наступного дня в родинний дім для важкохворих дітей «Дача» до Ігоря прийшли зі своїми подарунками інструктор навчального центру Віталій і танкіст, сержант Валентин. Вони побажали Ігорю одужання та вже чекають свого майбутнього колегу в строю!

В умовах війни важливо допомагати та підтримувати одне одного всіма можливими способами, адже разом ми перетворюємося на надпотужну хвилю, здатну подолати будь-які-виклики!

Вдячні нашим Захисникам за увагу та позитивні емоції, а пацієнтам - за довіру вітчизняним медикам.

Євген Медведєв