11:59 / 28.12.2023 Общество

Залужний здобув науковий ступінь доктора філософії

Фото: facebook.com/CinCAFU

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний успішно захистив докторську дисертацію з правознавства, отримавши науковий ступінь доктора філософії.

Про це свідчать дані інформаційної системи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти NAQA.Svr. Згідно з системою, стан захисту дисертації відображено як "ступінь присуджено", а сам захист відбувся в Національному університеті "Одеська юридична академія".

Оскільки дисертація та її анотація є державною таємницею у сфері оборони, державної безпеки та охорони правопорядку, доступ до їх перегляду неможливий. Тема роботи Залужного, за ключовими словами, пов'язана з військовою дисципліною, дисциплінарними проступками та стягненнями.

За вказаними ключовими словами видно, що публікації Залужного за темою дисертації також присвячені питанням військово-дисциплінарного законодавства. У своїх роботах Залужний підписаний як аспірант кафедри адміністративного, цивільного та господарського права і процесу Академії Державної пенітенціарної служби.

Підготував: Сергій Дага