13:24 / 07.10.2023 Общество

Avon став партнером Благодійного фонду «Квітна» та підтримав ініціативу проти раку грудей

Косметичний бренд Avon вже традиційно долучається до соціальної місії «Рожевого жовтня», турбуючись про здоров’я жінок та реалізуючи програму «Місія проти раку молочної залози». З 2001 року бренд невтомно закликає жінок до регулярних обстежень, розповідає про правила збереження здоров’я молочних залоз, а також купує мамографічне обладнання в державні медичні заклади України.

Цього року Avon став партнером Благодійного фонду «Квітна». В рамках співпраці бренд зробить благодійний внесок, завдяки якому Пересувна медична платформа «Квітна» зможе прийняти та обстежити близько 600 жінок Чернігівщини.

Нагадаємо, Пересувна медична платформа – це проект, ініційований та впроваджений Благодійним фондом «Квітна». Штат медичного персоналу та вся медична частина роботи Платформи здійснюється за договором та на базі ліцензії лікувального закладу ТОВ «Медікал Вентера Груп». В Платформі жінки можуть абсолютно безкоштовно пройти базовий чек-ап жіночого здоров’я, а саме: первинний мамологічний та гінекологічний огляди, УЗ-діагностику молочних залоз та органів малого тазу.

Крім того, упродовж жовтня 2023 року всі відвідувачки Пересувної медичної платформи отримуватимуть корисні інформаційні матеріали від Avon. 

Ви також можете долучитися до благодійної активності від Avon, придбавши акційні товари за посиланням. Прибуток від продажу благодійних товарів серії «Рожева стрічка» буде спрямовано на покращення умов ранньої діагностики раку молочної залози в Україні.