13:03 / 06.10.2023 Общество

Celebrate your Body: На честь Рожевого Жовтня Sleeper присвячує кампейн

Новий кампейн Sleeper до Місяця боротьби з раком молочної залози втілений в життя українською фотографкою та має на меті надихнути жінок у всьому світі піклуватися про своє тіло. В рамках ініціативи бренд прагне заохотити жінок робити щорічне УЗД грудей як прояв любові до себе. Крім того, протягом жовтня Sleeper перерахує 10% доходу від продажів рожевих речей онлайн на підтримку хворих на рак молочної залози в Україні.

Жовтень – місяць боротьби з раком молочної залози. Sleeper опікується підтримкою цієї ініціативи вже протягом восьми років. Для цьогорічного кампейну бренд об’єднався з українською фотографкою Сонею Сем, щоб створити серію знімків, присвячених дослідженню та прославленню жіночого тіла у всій його різноманітності та красі. За допомогою цього проєкту бренд прагне нагадати жінкам у всьому світі про необхідність любити своє тіло та піклуватися про нього.

У рамках ініціативи Sleeper також має намір підкреслити важливість щорічного УЗД молочних залоз і надихнути кожну жінку ставити на перше місце власне самопочуття та запланувати профілактичний огляд у мамолога як вияв любові до себе.

«Жінки наділені неймовірними, різноманітними та унікально прекрасними тілами. Цим кампейном ми хочемо продемонструвати природну красу жіночих форм, надихнути жінок піклуватися про себе, та приділяти увагу своєму здоров’ю, роблячи регулярні ультразвукові обстеження грудей», — говорять співзасновниці бренду Sleeper, Ася Вареца та Катя Зубарєва.

Протягом жовтня Sleeper також передасть 10% доходу від онлайн-продажів рожевих речей  благодійному фонду «Квітна», який з 2016 року підтримує українських жінок, хворих на рак молочної залози, та сприяє поширенню інформації про цю хворобу. Партнерство між Sleeper та благодійним фондом почалося в 2019 році. За цей час Sleeper передав фонду понад 50 000 доларів.

«Я надзвичайно ціную наших партнерів, які упродовж років, не зважаючи на всі виклики і обставити, залишаються з Благодійним фондом «Квітна» і допомагають нам реалізовувати головну місію – зберігати жіноче здоров’я. Сьогодні, у час страшної війни, ця задача не стала менш актуальною. Навпаки – ми маємо докладати ще більше зусиль, аби жінки залишались живими та здоровими. Адже саме за ними – здорове майбутнє нових поколінь українців. Sleeper – бренд, який не словом, а ділом допомагає нам у цьому. Вже багато років в рамках «Рожевого» жовтня ми проводимо спільні активності та залучаємо кошти на лікування жінок з діагнозом рак молочної залози. Вдячний і гордий, що українські бренди зі світовим ім’ям розуміють і підтримують цю нашу місію», – каже засновник благодійної організації «Квітна» Уріель Штерн.

Дотримуючись щорічної корпоративної традиції, Sleeper також організовує обстеження молочних залоз для членів своєї команди, яка переважно складається з жінок. За експертною думкою, кожна жінка віком з 18 років має проходити ультразвукове обстеження молочних залоз раз на рік, а повний мамографічний огляд рекомендується з 45 років. Рання діагностика може допомогти у запобіганні або зниженні ризику раку молочної залози, а вчасне виявлення цього захворювання дає більше шансів на повне одужання.

Продажі в рамках Місяця боротьби з раком молочної залози розпочались на сайті Sleeper 1 жовтня 2023 року.

Моделі: Dionisia Katsaiti, Cassie Marie, Lorilla Clio Roberts

Фотограф: Соня Сем

Про бренд

Sleeper – український бренд якісного, багатофункціонального та етично виробленого одягу, створеного для того, щоб відчувати себе комфортно – незалежно від того, одягаєте ви його на вихід чи вдома. Бренд було засновано у 2014 році в Києві Катериною Зубарєвою та Асею Варєцею.

Про фонд “Квітна”

Благодійний фонд «Квітна» був заснований у 2016 році в Києві. Основна мета фонду — зробити так, щоб цей діагноз не став фатальним і був виявлений вчасно. Для цього організація регулярно проводить інформаційні кампанії. Фонд також надає адресну підтримку жінкам, хворим на рак грудей.