12:37 / 27.08.2023 Общество

Буданов повідомив деякі подробиці сімейного життя

Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов не розлучається з дружиною через роботу, бо вони перебувають разом цілодобово.

"Моє щастя завжди зі мною, тому що моя дружина живе зі мною в кабінеті, 24 на 7. Раніше я ішов на роботу - повертався додому, а зараз...", - сказав він у інтерв'ю "Радіо Свобода".

На запитання, чи романтична він людина, Буданов не відповів, мовляв, це краще знає дружина. А ще він "підкорегував" історію, яку свого часу розказувала в інтерв'ю Маріанна: як у перші тижні повномасштабного вторгнення він порадував її в день народження саморобною листівкою і букетом тюльпанів, які десь спромігся дістати.

"Неправда. Ніякий букет я не знайшов. В той час трошки було не до квітів, і мені так здається, що особливо їх і не продавали. Ну, може, і помиляюсь, але я тоді не знайшов... Я зробив зі стікерів таку, як в першому класі, квітку таку. Все, на що змігся в той момент", - зазначив керівник ГУР.

 
Фото сайт elle ukraine/Маріанна Буданова/психологиня за освітою, радниця мера Києва Віталія Кличка з питань виявлення та запобігання корупції у сфері молодіжної політики та спорту
 
Підготувала: Ніна Петрович