17:37 / 08.08.2023 Общество

Названо коледж, який став лідером вступної кампанії в Україні

Фото: nau.edu.ua

Коледж НАУ посів перше місце у рейтингу найпопулярніших профтехзакладів серед абітурієнтів.

Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету очолив рейтинг коледжів України за кількістю заяв абітурієнтів, інформує сайт НАУ

Згідно з даними Єдиної державної електронної бази з питань освіти станом на 07 серпня 2023 року два коледжі Національного авіаційного університету входять до десяти найпопулярніших серед абітурієнтів. 

Один з них - відокремлений структурний підрозділ "Фаховий коледж інженерії, управління та землевпорядкування Національного авіаційного університету" посідає перше місце,  а Київський фаховий коледж комп’ютерних технологій та економіки НАУ - восьме", - інформує університет. 

Коледж інженерії, управління та землевпорядкування НАУ за роки свого існування випустив для різних галузей економіки України понад 30 тисяч фахівців, уточнить в НАУ. 

За словами ректора Національного авіаційного університету Максима Луцького, за таким успіхом - кропітка робота всього колективу, діяльність якого націлена на підготовку висококваліфікованих фахівців, готових до викликів сучасного ринку праці.

"Такі досягнення ілюструють важливу роль НАУ та його структурних підрозділів у формуванні освітнього простору України. 

Також такі результати коледжів засвідчують успіхи в роботі адміністрації нашого університету з нашими структурними підрозділами, які розташовані у різних куточках країни. Вважаю, ми на правильному шляху розвитку професійно-технічної освіти, за якою майбутнє економічного розвитку держави", - зауважив Максим Луцький.

Підготував: Сергій Дага