21:23 / 26.02.2023 Общество

Люби себе: БФ «Квітна» та Anywell провели спецпроєкт

Благодійний фонд «Квітна» и онлайн-предання Anywell проверил спецпроект, который проводился с грудного возраста 2022 года до конца сентября 2023 года.

В рамках проекта от кожной покупки патчей бренда SiO beauty 20% от продаж было направлено на статутную долю Благотворительного фонда «Квітна». Таким чином кожен покупець мав можливість долучитися до доброї справи. В результате співпраці було зібрано п'ять тисяч гривень, які вже перераховані на розрахунковий рахунок Фонду.

Крим, в Anywell вийшло в интервью із засновником Благодійного фонда «Квітна» Урелем Штерном, який розпов, как було основано фонд, про наибольшую памъятну историю та про те, як відбувається допомога жінкам, шо проходитъ складний шлях ліїкування за молочно. Ознакомиться с материалом можно за  посиланням.

А також читачки онлайн показывается про головные міфи щодо раку молочної залези, правила піклування про груди и способы профилактики захворювань. Свои рекомендации дали ликар-диагност Ганна Галишина и психолог Олександра Чекмарова. Ознакомиться с материалом можно за  посиланням.