16:37 / 01.02.2023 Общество

Благодійний фонд "Любов до України" та гуманітарний штаб "ДНЛ+" передали Дружківці гуманітарну допомогу

Гуманітарний штаб “ДНЛ+” продовжує працювати та надавати гуманітарну допомогу мешканцям Дружківки. На минулому тижні завдяки співпраці з благодійним фондом “Любов до України” до громади були привезені медичні препарати та дитячий одяг.

БФ “Любов до України вже не перший раз допомагає дружківчанам. Напередодні Нового року благодійники передали дитячі речі, які розповсюджувалися через Центральну міську бібліотеку ім. Лесі Українки. На минулому тижні до Дружківки співробітники фонду привезли дитячі речі, які будуть видаватися у гуманітарному штабі “ДНЛ+”.

“Гуманітарний штаб “ДНЛ+” продовжує допомагати мешканцям громади, - зазначив керівник гумштабу Андрій Назаров. - Ми вдячні всім нашим партнерам, які протягують руку допомоги дружківчанам та переселенцям. Зі свого боку ми намагаємось зробити видачу максимально зручною. Ми розширюємо список наших партнерів, щоб покращити життя мешканців. Слідкуйте за анонсами видачі гуманітарної допомоги на наших площадках у Facebook, Telegram, Viber та сайті видання “Дружківка на долонях+”.

Зазначимо, що благодійний фонд “Любов до України” також допомагає і українським військовим та передали до шпиталів Дружківки та Бахмута медичні препарати, продукти харчування, воду, форму, буржуйки та інше. Представники фонду відзначають організації Польова Кухня Б-50, Антей Плюс, To Help Win, Глорі, Ukrainian San Antonio, ТОВ Антип, Завод солодкої води Караван, Асоціація Ветеранів Державної Охорони України та Охоронна компанія УБОПП, завдяки яким була зібрана гуманітарна допомога.