12:05 / 21.12.2022 Общество

Благодійники фонду "Сергія Цюпка" стали справжніми "миколайчиками" для діточок з села Озера

60 хлопчиків та дівчат отримали смаколики, позитивні емоції, багато посмішок та відчуття дива напередодні новорічних свят.

Представники благодійного фонду "Сергія Цюпка" підтримують українців, що постраждали від російської агресії, і День Святого Миколая не став виключенням. Найбільше із неприхованою радістю цього дня чекають діти, а особливо ті, які через війну перебувають у складних життєвих обставинах. Тож благодійники на один день стали "миколайчиками" та завітали до села Озера, щоб привітати, підтримати, подарувати частинку добра і тепла, зробити цей день по-особливому радісним.

Зустріч викликала як у дітей, так і в дорослих щирі, позитивні емоції, багато посмішок. 60 діточок отримали солодкі подаруночки. "Святий Миколай Чудотворець у кожному з нас, у наших добрих справах та щирих усмішках. Нехай усі хлопчики й дівчатка отримають від нього подаруночки", - зазначив засновник фонду Сергій Цюпко, - "вони – наше майбутнє! Дитинство повинно бути радісним! Тож обов’язок дорослих докладати максимум зусиль, аби діти зростали у любові, добрі та мирі".

Благодійний фонд "Сергія Цюпка" з початку повномасштабного вторгнення опікується населеними пунктами Київщини, які були майже знищені російською армією. Понад 500 мешканців - родини з дітьми, громадяни поважного віку – отримали гуманітарну допомогу від благодійної організації.