10:00 / 10.11.2022 Общество

Мережа АЗК UPG: пальне та сервіс європейського рівня попри складні часи

Національна мережа АЗК UPG пропонує своїм клієнтам європейське пальне за лояльними цінами та сервіс високої якості. Навіть під час відключень електроенергії продовжує працювати завдяки альтернативним джерелам живлення. Компанія завчасно забезпечила себе дизельними генераторами. Тож для водіїв це можливість без обмежень наповнити бак автівки пальним стандарту Євро-5, підкріпитися та зарядити свої ґаджети.

Європейський сервіс. Фото: пресцентр АЗК UPG

Нові АЗК UPG – це масштабна локація із власним магазином та кафе нового формату. У торговельних залах можна завжди придбати необхідні речі та харчі. Спеціально для комфорту малюків у санвузлах передбачені дитячі умивальники, а у залах АЗК є інтерактивні куточки для розваг.

Щоб почуватися за кермом упевненіше, на автозаправних комплексах UPG водії, з-поміж іншого, можуть скористатися додатковою послугою підкачування коліс.

Та енергія потрібна не лише автівкам. На нових АЗК відкрито мережу сучасних ресторанів VIVO cafe. Тут завжди можна як швидко перекусити, обравши з експрес-меню, так і неквапливо поїсти, насолоджуючись авторськими стравами.

У закладі завжди готові потішити відвідувачів сезонними новинками в меню. Наразі це тертий пиріг – простий та водночас неймовірно смачний десерт. А також глінтвейн – напій, наділений магічною властивістю зігрівати з першого ковтка.

Так само і кава. Горнятко смачної та ароматної кави на UPG вже давно стало традицією для багатьох водіїв. На АЗК UPG ви завжди зможете насолодитися улюбленим еспресо у порцеляновій чашці.

Дуже багато уваги UPG приділяє відбору та приготуванню кави. Всі напої з кавової карти АЗК UPG готуються за класичними світовими стандартами.

Мережа АЗК UPG завжди радо зустрічає кожного клієнта. Навіть коли темно навкруги – у нас завжди світло для вас.