09:46 / 20.05.2022 Общество

У дочки путіна є дитина від Зеленського, – Der Spiegel (фото)

Фото: Катерина Тихонова

Цивільним чоловіком дочки президента росії володимира путіна Катерини Тихонової виявився танцюрист балету й однофамілець президента України Ігор Зеленський. Про це йдеться у спільному розслідуванні "Важных исторій" та Der Spiegel.

За даними ЗМІ, дочка путіна Катерина Тихонова літала до Мюнхена останніми роками понад 50 разів. У цьому місті з 2016 року мешкає та працював росіянин Ігор Зеленський. Пара могла познайомитися через те, що дочка Путіна захоплюється естрадними танцями.

Тихонова та Зеленський, за даними журналістів, мають доньку 2017 року народження. Офіційний шлюб, мабуть, не укладали, щоб Тихонова не брала прізвище чоловіка. 

Ігор Зеленський

З 2018 року Зеленський входить до наглядової ради фонду "Національна культурна спадщина", яка відповідає за будівництво культурно-освітніх комплексів у регіонах рф. Проект ініціював особисто путін.

Ігорю Зеленському 52 роки, він колишній артист балету. До квітня 2022 року він керував Баварським державним балетом у Мюнхені. Зважаючи на все, його звільнили через відмову публічно засудити росію за вторгнення до України.

Ігор Зеленський на сцені

Де зараз перебувають Зеленський та донька путіна Катерина Тихонова, журналістам невідомо. Der Spiegel намагався додзвонитися до Зеленського, але той не зняв слухавку.

BAGNET нагадує, що нещодавно Британія запровадила санкції проти Аліни Кабаєвої, яку називають козханкою путіна, та колишньої дружини російського президента.

Підготував: Сергій Дага