13:34 / 01.05.2021 Общество

Футболісти пропонують щеплення від коронавірусу своїм вболівальникам

Львівські «Карпати» погодились на пропозицію Департаменту охорони здоров’я ЛОДА пройти вакцинацію від COVID-19, щоб на власному прикладі, як лідери громадської думки, показати її важливість та безпечність.

Наразі в Україні існує велика проблема зі сприйняттям суспільством вакцинації загалом і конкретно вакцини CoviShield. Здебільшого це стосується літніх людей, які перебувають в групі найвищого ризику. Тому ми проводимо вакцинацію в першу чергу для ветеранів «Карпат» та батьків гравців, штабу, персоналу клубу.

Більше того, ми надаємо можливість зробити щеплення і нашим вболівальникам. Запис проводиться на сторінці «Карпат» на Patreon, де є всі необхідні для цього інструменти – база контактів, комунікація та контроль кількості осіб. Кожен з патронів може взяти двох родичів, старше 65 років. Детальніша інформація про місце і час вакцинації опублікована на Patreon.

«Карпати» закликають всіх вакцинуватися і переконувати своїх близьких в необхідності цієї процедури. Лише так ми можемо зупинити цю жахливу хворобу, яка забрала життя більше 35 тисяч українців і продовжує це робити.